tiistai 7. joulukuuta 2010

ALL'S WELL THAT END'S WELL, I HOPE!

Kirjoitan tämän nyt vaihtelun vuoksi suomeksi!:) Nyt alkaa blogin kirjoittaminen olla lopuillaan, ja viimeinen rutistus käynnissä. Kurssi oli mielestäni mielenkiintoinen ja blogin kirjoittaminen oli hauskaa, vaikkakin välillä myös hieman rankkaa. Kaikista vaikein osa sen tekemisessä oli miettiä asiasisällöt blogiteksteihin, ja etsiä sopivia lähteitä. Valitsin tarkoituksella itselleni aiheen, josta olisi minulle itselleni ja toivottavasti myös muille hyötyä tulevaisuudessa. Onnistuin siinä mielestäni ihan hyvin, sillä minulla ei ollut ennen tätä kurssia mitään aavistusta yhdestäkään tunnetusta PR-ammattilaisesta tai yleisestikään PR:n historiasta ja tapahtumista. 

Opin siis itse hyvin paljon aiheeni kautta ja se on avartanut näkemystäni myös siitä mitä opiskelen ja minkälaisen ammatin itselleni tulevaisuudessa ehkä haluaisin. Tästä aiheesta olisi voinut kirjoittaa tietysti vielä paljon paljon enemmänkin, ja olisin voinut esitellä jokaisen Pr-ammattilaisen jotka ovat teoillaan jääneet historiaan. Ajattelin kuitenkin, että se olisi voinut olla hieman tylsää luettavaa jos vain olisin luetellut eri henkilöitä toinen toisensa jälkeen.Olisin itse kaivannut enemmän tietoa myös suomalaisista pr-ammattilaisista, mutta oli vaikea löytää lähteitä jotka olisivat käsitelleet kuuluisia suomalaisia pr-ihmisiä. 


Kiitos Kajalle tästä kurssista, ja tsemppiä kaikille muillekin opiskeluun, uusia Pr-ammattilaisia tarvitaan jatkuvasti enemmän ja enemmän tällä kasvavalla ja suositulla alalla! ;)




-Sini-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti